Rösta fram vinnaren i Forskar Grand Prix!

På tisdag den 26 november kan du vara med och kora vinnaren i Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare – Forskar Grand Prix. Åtta finalister kliver då upp på Nalens scen för att få just DIN röst i kampen om segerpokalen.

Nalen i Stockholm, den 26 november klockan 14:00. Åtta nervösa forskare står beredda i kulisserna. Snart ska de ta steget ut på scenen och presentera sin forskning så fängslande, informativt och underhållande som möjligt. På bara fyra minuter.

På scenen sitter en trehövdad jury: Ulf Danielsson, professor vid institutionen för fysik och astronomi, Uppsala universitet, bedömer vetenskapligheten; Karin Adelsköld, komiker och programledare, sätter betyg på scenframträdandet, och Amina Manzoor, medicinreporter Dagens Nyheter, granskar den pedagogiska kvaliteten.

Folkets röst väger tyngst! Två tredjedelar av poängsumman fördelas av publiken på Nalen och alla som ser livesändningen på webben. Din röst kan fälla avgörandet!

Följ finalen liveforskargrandprix.se/live klockan 14:00-16:00 tisdagen den 26 november. Allt som behövs för att vara med och rösta är en mobil eller dator. Omröstningen sker efter att alla forskare gjort sina presentationer. För att rösta: Gå in på menti.com och ange koden som meddelas under livesändningen. 


Forskar Grand Prix är Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare. Finalisterna har kvalificerat sig vid deltävlingar i Borås, Blekinge, Lund, Skövde, Stockholm och Västerås och via en webbtävling. Vetenskap & Allmänhet arrangerar finalen tillsammans med forskningsråden Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova.


Lägg till en kommentar