Webbinarium 30 maj: Förklara din forskning på fyra minuter

I slutet av maj bjuder Forskar Grand Prix in till två webbinarier för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt. (The webinar is also available in English.)

Gina Griffioen, Karolinska Institutet. tävlade i riksfinalen av Forskar Grand Prix 2022 Hon kvalade in via den digitala tävlingen Forskar Grand Prix Digital. Foto: Erik Cronberg

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska delta i ForskarFredag, eller om du bara vill bli bättre på att göra din forskning mer tillgänglig!

Datum

30 maj, kl 11-12. Detta webbinarium hålls på svenska

31 maj, kl 11-12. Detta webbinarium hålls på engelska

Anders Sahlman. Foto: Gustaf Waesterberg.

Webbinarierna leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix i många år.

Anders Sahlman är i grunden civilingenjör i bioteknik och har arbetat med forskningskommunikation sedan 2005. Han är utbildad vid Calle Flygares teaterskola och coachar även juryn i TV4:s Let’s dance.

Delta i Forskar Grand Prix 2023

Det går att kvala in till Forskar Grand Prix på flera sätt. Antingen genom de lokala deltävlingarnas som arrangeras i anslutning till ForskarFredag (LuleåHelsingborgEskilstuna, Stockholm och Umeå, du hittar kontaktpersoner under respektive ort) eller via den digitala deltävlingen Forskar Grand Prix Digital, som är öppen för forskare i hela landet (ansökan öppnar den 1 juni). 


Lägg till en kommentar