Webbinarium 30 maj: Förklara din forskning på fyra minuter

I slutet av maj bjuder Forskar Grand Prix in till två webbinarier för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt. (The webinar is also available in English, May 31th.)

Charlotte Sylwander, Högskolan i Halmstad, tävlade i riksfinalen av Forskar Grand Prix 2023. Foto: Erik Cronberg

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska delta i ForskarFredag, eller om du bara vill bli bättre på att göra din forskning mer tillgänglig!

Datum

30 maj, kl 11-12. Detta webbinarium hålls på svenska.

Anmäl dig här!

Anders Sahlman. Foto: Gustaf Waesterberg.

Webbinarierna leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix i många år.

Anders Sahlman är i grunden civilingenjör i bioteknik och har arbetat med forskningskommunikation sedan 2005. Han är utbildad vid Calle Flygares teaterskola och coachar även juryn i TV4:s Let’s dance.

Delta i Forskar Grand Prix 2024

Det går att kvala in till Forskar Grand Prix på flera sätt. Antingen genom de lokala deltävlingarnas som arrangeras i anslutning till ForskarFredag (LundStockholm och Umeå) eller via den digitala deltävlingen Forskar Grand Prix Digital, som är öppen för forskare i hela landet (ansökan öppnar den 1 juni).  


Lägg till en kommentar

2 kommentarer

  1. Maria Frostling |

    Deltar gärna den 30 maj!

    Svara
  2. Lotta Tomasson |

    Hej Maria, anmäl dig gärna i detta formulär: https://forskargrandprix.se/anmal-dig-nedan/ om du inte redan gjort det så mejlar vi ut en Zoom-länk innan webbinariet. Hjärtligt Välkommen!

    Svara