Webbinarium: Lär dig förklara din forskning på 4 minuter!

Planerar du att delta i Forskar Grand Prix? Eller vill du bara bli bättre på att förklara för nära och kära vad det är du gör om dagarna? Forskar Grand Prix bjuder i september in till två webbinarier för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett kort och enkelt sätt.

Tejaswi Badam vid Högskolan i Skövde presenterar sin forskning på 4 minuter under finalen i Forskar Grand Prix 2019. Foto: Erik Cronberg.

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska delta i ForskarFredag, eller om du bara vill ha tips på hur du kan göra din forskning mer lättillgänglig!

Datum:

  • 8 september 2020, kl 10-11. Detta webbinarium hålls på svenska. Anmäl dig här.
  • 9 september 2020, kl 10-11. Detta webbinarium hålls på engelska. Anmäl dig här.

Varmt välkommen!


Anders Sahlman. Foto: Gustav Waesterberg.

Webinariet leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix sedan 2012. Han har även uppdrag för klienter utanför forskarvärlden. Sedan fyra år tillbaka är han juryns coach i TV4:s Let’s Dance och han är även intervjuad i boken ”Five Stars” av den amerikanska författaren Carmine Gallo om hur forskare kan förklara sin forskning.


Lägg till en kommentar