RÖSTA FRAM VINNAREN I FORSKAR GRAND PRIX!

På tisdag den 27 november kan du vara med och kora vinnaren i Sverige största tävling i presentationsteknik för forskare – Forskar Grand Prix. Sju finalister kliver då upp på Nalens scen för att få just DIN röst i kampen om segerpokalen.

Nalen i Stockholm, den 27 november klockan 14:00. Sju nervösa forskare står beredda i kulisserna. Snart ska de ta steget ut på scenen och presentera sin forskning så fängslande, informativt och underhållande som möjligt. På bara fyra minuter.

På scenen sitter en trehövdad jury: Agnes Wold, läkare och professor i klinisk bakteriologi vid Göteborgs universitet, bedömer vetenskapligheten; Katrin Sundberg, skådespelare och regissör, sätter betyg på scenframträdandet och Patrik Hadenius, vd Utgivarna, granskar den pedagogiska kvaliteten.

Men – folkets röst väger tyngst. Två tredjedelar av poängsumman fördelas av publiken på Nalen och alla som ser livesändningen på webben. Din röst kan fälla avgörandet!

Följ finalen liveforskargrandprix.se/live klockan 14:00 tisdagen den 27 november. Allt som behövs för att vara med och rösta är en mobil eller dator. För att rösta: Gå in på menti.com och ange koden 61 24 19. Omröstningen sker efter att alla forskare gjort sina presentationer.


Forskar Grand Prix är Sveriges största tävling i presentationsteknik för forskare. Finalisterna har kvalificerat sig vid deltävlingar i BoråsBlekinge, Lund, Skövde, Stockholm och Västerås och via en webbtävling. Vetenskap & Allmänhet arrangerar finalen tillsammans med forskningsråden Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova.


Lägg till en kommentar