Webbinarium: Förklara din forskning på fyra minuter

Tycker du det är svårt att förklara din forskning för en oinsatt? Eller är du redan rätt vass, men vill finslipa tekniken? I juni bjuder Forskar Grand Prix in till två webbinarier för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt.

Alexander Flaig, Linköpings universitet, förklarade hur hållbara marknader skapas med hjälp av en deg under Forskar Grand Prix 20/21. Foto: Erik Cronberg

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska delta i ForskarFredag, eller om du bara vill bli bättre på att göra din forskning mer tillgänglig!

Datum

1 juni, kl 11-12. Detta webbinarium hålls på svenska.

2 juni, kl 11-12. Detta webbinarium hålls på engelska.

Missade du årets webbinarier?

Här finns material för dig som vill bli bättre på att presentera din forskning.

Anders Sahlman. Foto: Gustaf Waesterberg.

Webbinarierna leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix sedan 2012. Han har även uppdrag för klienter utanför forskarvärlden. Sedan fem år tillbaka är han juryns coach i TV4:s Let’s Dance och han är även intervjuad i boken ”Five Stars” av den amerikanska författaren Carmine Gallo om hur forskare kan förklara sin forskning.


Lägg till en kommentar