Nu öppnar N.Ö.R.D.!

Nu öppnar N.Ö.R.D., deltävlingen för dig som vill vara med i Forskar Grand Prix, men inte har en deltävling nära dig. Skicka in en video med din presentation och var med och tävla om en plats i finalen av Forskar Grand Prix!

Vill du utveckla din presentationsteknik och bli bättre på att förklara vad din forskning handlar om, men har inte en Forskar Grand Prix-deltävling nära dig? Då kan du vara med i N.Ö.R.D. (Nationell Öppen Rikstäckande Deltävling).

Spela in en video med din presentation på max fyra minuter på svenska eller engelska. Om du går vidare till final får du personlig coachning för att förbättra din presentation och scennärvaro och får presentera din forskning på stora scenen på Nalen i Stockholm den 26 november. Läs mer här!

Har du en deltävling nära dig?

Om du är verksam vid Blekinge tekniska högskola, Högskolan i Borås, Lunds universitet, Högskolan i Skövde, Mälardalens högskola, Stockholms universitet, KTH eller Karolinska institutet har du möjlighet att vara med i din lokala deltävling i anslutning till vetenskapsfestivalen ForskarFredag. Du får personlig coachning och tävlar om en plats i finalen mot 3-6 andra tävlande. Ta kontakt med  projektledaren vid ditt lärosäte eller skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person.


Lägg till en kommentar